Τα τελευταία 2 χρόνια οι ζωές και οι συνήθειες μας έχουν αλλάξει. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η πανδημία, οι περιορισμοί και η απομόνωση θα πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια που έχουμε για τον εαυτό μας, την προσωπική μας εξέλιξη, την υγεία και την ευεξία μας. Συχνά, ακούω στο γραφείο ότι “οι νέες συνθήκες με οδήγησαν σε αύξηση βάρους, επιδείνωσαν τη διαταραγμένη σχέση μου με το φαγητό, ή ότι μπήκαν εμπόδιο τη στιγμή που έλεγα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου”. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και δε χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα αν μια παρόμοια κατάσταση προβλημάτισε και εσάς. 

Healthy Set Go the pandemic-friendly way 

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσω πως δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή και όποιες και αν είναι οι συνθήκες, η θέληση σας είναι το μόνο μέσο που χρειάζεστε για να κάνετε την αλλαγή που επιθυμείτε! Σε αυτό το πλαίσιο, στο Healthy Set Go σας δίνουμε τη δυνατότητα των online συνεδριών, για να μην μπαίνει τίποτα εμπόδιο στα πλάνα και την επαφή μας.

Πώς πραγματοποιούνται οι online συνεδρίες;

Η διαδικασία είναι απλή!

  1. Κλείνετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή κατευθείαν στο doctoranytime.gr για ραντεβού με βιντεοκλήση.
  2. Η συνεδρία πραγματοποιείται μέσω Skype, Viber, zoom.
  3. Το ζύγισμα πραγματοποιείται πριν την συνεδρία μας (το πρωί) και ιδανικά με μέτρηση με μεζούρα της περιφέρειας μέσης, κοιλιάς, βραχίονα, και ισχίων.
  4. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω μεταφοράς ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. 
  5. Το πρόγραμμα διατροφής αποστέλλεται μέσω email κατόπιν συνεννόησης για το διατροφικό πλάνο. 

Είναι αποτελεσματικές οι συνεδρίες εξ αποστάσεως;

Οι online συνεδρίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις δια ζώσης! Είναι εξίσου αποτελεσματικές, δεδομένου ότι πραγματοποιούνται στα απαιτούμενα χρονικά διαστήματα με συνεπή επικοινωνία. Τα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας εξάλλου δεν είναι η λιπομέτρηση ακριβείας, αλλά η διατροφική εκπαίδευση και η βελτίωση της διατροφικής σας συμπεριφοράς! 

Διαβάστε επίσης: Καραντίνα και βελτίωση διατροφικών συνηθειών, γίνεται?

Αυτά που πραγματικά θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι: 

  • Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας
  • Η συνέπεια 
  • Η υπομονή και η επιμονή 
  • Ο σεβασμός και η συμφιλίωση με το σώμα σας

Μην ξεχνάτε όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος