Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές σαλάτες, σας έχουμε μια εναλλακτική, δροσερή συνταγή με βασικό υλικό τις αγαπημένες μας φράουλες!

Διαβάστε επίσης: 3 + 1 οφέλη για την υγεία μας 

Άκρως καλοκαιρινή, μια διαφορετική χωριάτικη πλούσια σε βιταμίνη C και καλά λιπαρά.

Υλικά

  • κιλό φράουλες ξεφλουδισμένες και κομμένες στα τέσσερα
  • μεγάλο αγγούρι κομμένο στα 2 
  • αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 1/4 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 φλιτζάνι χοντροκομμένο κόλιανδρο 
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα τριμμένη
  • λάιμ σε ξύσμα και χυμό
  • κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες

  • Προσθέστε τις φράουλες, το αγγούρι, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και τη φέτα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Σε ένα μικρό μπολ προσθέστε το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ και την κρυσταλλική ζάχαρη και ανακατεύετε  μέχρι να ενωθούν.
  • Ρίξτε το μίγμα πάνω από τη σαλάτα φράουλας και ανακατέψτε.
  • Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για έως και 1 ημέρα μέχρι να φάτε.